Wie ben ik

Mijn naam is Frans Zegelink, ik ben geboren in 1966 in Winterswijk.

Al vroeg in mijn leven was het mij duidelijk dat ik een gave heb om mensen energie te geven. Ik ben na een paar andere wegen, zoals een periode van 14 jaar in de nationale- en internationale horeca, op zoek gegaan naar de beste manieren om dit te ontwikkelen. Een scholing als Reikimaster was mijn eerste keuze, daarna volgden enkele opleidingen als therapeut, onder andere in de portretfoto Frans ZegelinkJassentechniek en in Body Mind Release. Naast mijn praktijk werk ik met veel enthousiasme in het onderwijs. Een prettige eigenschap is dat ik in staat ben om op een leuke manier mijn kennis aan anderen over te dragen.

 

 

Veel mensen hebben bijzondere kwaliteiten, je vaardigheden met anderen delen is echt iets van deze tijd. We leven niet meer vanuit het ego maar ieder vanuit zijn eigen kracht, wat een bredere verbinding tot stand brengt. Ik merkte dat zaken die in eerste instantie vervelend zijn, nadien toch een grotere positieve werking op ons leven hebben. Dat gaf mij vertrouwen en een andere kijk op “toeval”. Ik ontdekte dat mijn gevoeligheid zich niet alleen beperkt tot het geven van energie. Ik kwam er al doende achter dat ik mensen het beste kan helpen als ik dit overbrengen van energie combineer met coaching.

Ik ben geschoold als:

  • Body Mind Release therapeut
  • Jassentechniek therapeut
  • Jassentechniek – Healing therapeut
  • Jassentechniek voor dieren therapeut
  • Jassentechniek voor huizen en bedrijven therapeut
  • Jassentechniek Trainer
  • Jassentechniek Master
  • Reiki Master

Dan nog iets wat ons allemaal betreft, en dat ook mij na aan het hart ligt. Voor mij is het een vanzelfsprekende keuze:

Je kunt niet meer om de huidige periode van grote veranderingen heen, we bevinden ons al middenin de voorspelde chaos. Zelfs voor sceptici is het intussen duidelijk dat er een wereldwijde transformatie gaande is. Het goede nieuws is dat de hele wanordelijke boel uiteindelijk weer een evenwicht vindt. In welke richting dat gaat hangt er vanaf wélke kracht de chaos naar een nieuwe orde zal optillen.

Als je dit beseft, dan weet je ook dat mensen die in harmonie zijn een sterke invloed kunnen hebben op wat er gebeurt, en gezamenlijk de kans hebben om de toekomst te creëren. Vooral als we met zeer velen zijn. Hoe jij je voelt heeft een grote invloed, meer dan je vermoedt, op de mensen om je heen. Universele liefde breidt zich uit, de cirkel wordt steeds groter. Het is een enorm belangrijke keuze. Het toverwoord is “compassie”: het met jezelf, met anderen en met de aarde omgaan vanuit een evenwichtig persoonlijk energieveld, het hand-in-hand gaan van hoofd en hart.

Ik wil, net als vele anderen, de verantwoordelijkheid nemen en werken vanuit dit uitgangspunt, zodat een steeds groeiend aantal mensen zich bewust wordt van het mondiale belang van het vinden van de juiste balans.

Harte groet, Frans