Jassentechniek voor huizen en bedrijven

Misschien herken je dit: je komt op bezoek bij aardige mensen maar hun huis straalt geen gezellige sfeer uit. Het voelt raar of zelfs bedrukt om hier te zijn. Het huis geeft de bezoeker een beklemmend en triest gevoel. Soms zien gevoelige mensen zelfs onverklaarbare wezens in zo’n huis. Als je doorvraagt kan blijken dat dit te maken heeft met bijvoorbeeld een vroegere bewoner. Het kan zijn dat in dit huis iemand is overleden van wie je nu nog steeds de energie voelt. Een huis neemt namelijk wel degelijk emoties in zich op en houdt deze vast. Ook huizen dragen denkbeeldige jassen. Met behulp van de Jassentechniek kun je het huis ontdoen van deze onprettige energieën. Zo wordt het leven in een dergelijk huis weer aangenaam. Verder leven in een schoner en beschermd huis geeft weer lucht.

Het spreekt voor zich dat deze techniek ook toegepast kan worden op bedrijven. Na deze behandeling heeft zo’n bedrijf vaak ineens meer succes en vindt het personeel meer plezier in het werk.

Wat doe ik precies, hoe ga ik te werk? Ik reinig de energiebanen in en rondom het huis door middel van iets dat het gemakkelijkst te omschrijven is als visualisatie. Ik maak daarnaast gebruik van specifieke hulpmiddelen. Ook zorg ik ervoor dat de opnieuw binnenkomende energieën vooraf gezuiverd worden. Er wordt als het ware een beschermende energielaag om het huis gezet.