Jassentechniek voor dieren

Mensen doen graag iets extra’s voor het welzijn van hun huisdier. tevredenWaar niet iedereen bij stilstaat is dat huisdieren nogal eens stress overnemen van hun omgeving. Als wij mensen het druk hebben of iets negatiefs meemaken dan neemt het dier dit gevoel meestal over. Je dier kan dit niet uiten. Vaak weet het zich geen raad met de situatie en kan er uiteindelijk zelfs ziek van worden. Je huisdier voelt ook haarfijn aan als het naar de dierenarts gaat, het weet wat er gaat gebeuren. Er bouwt zich spanning op die voor baas en dier niet prettig is.

Met behulp van de Jassentechniek voor dieren is het mogelijk om deze stress en eerdere negatieve belevenissen los te laten. Uit mijn ervaring blijkt dat de positieve gevolgen van de behandeling duidelijk merkbaar zijn; het dier voelt zich meer ontspannen en is rustiger. Je kunt hierbij ook denken aan ondersteuning voorafgaand aan een operatie die het dier moet ondergaan. Een behandeling na een operatie kan het herstel van het zieke dier bespoedigen.

De Jassentechniek voor dieren
Deze techniek werkt door middel van het energieveld dat overal om ons heen is. P1040011aurapaardDe Jassentechniek is al bekend voor mensen maar is zeker ook werkzaam bij dieren. Je kunt hierbij denken aan dieren die door een vervelende gebeurtenis getraumatiseerd zijn; aan dieren met gedragsproblemen zoals angst, stress, spanning, onrust en agressie; en aan asieldieren. Ook fysieke problemen die op deze ballast zijn terug te voeren, kunnen door middel van Jassentechniek sterk verminderen.

Effecten op je (huis)dier kunnen zijn:

• Het dier voelt zich vrijer, vrolijker en levenslustiger
• Het is rustiger en zekerder van zichzelf
• Het is weer speels en vitaal
• Het is gezelliger en aanhankelijker dan voorheen
• Het gehoorzaamt beter

Je (huis)dier kan naar wens op afstand of op locatie worden behandeld. Soms is het aan te raden dat de woon-/leefomgeving van het dier wordt mee behandeld. Als het dier stress van zijn of haar baas overneemt en is het zelfs verstandig deze ook te behandelen.

Een Jassentechniek voor dieren behandeling kost € 30,00 per half uur. Een adviesgesprek vooraf is natuurlijk kosteloos.

Voor informatie:
0543-538838 of 06-28171332
www.aquariuscoaching.nl
Hellekampsweg 3,
7109 BV Winterswijk – Miste