Jassentechniek Healing

Jassentechniek Healing is een professionele ondersteunende energetische behandelingsmethode waarbij je leert om met je eigen helende vermogens jezelf en anderen dagelijks doeltreffend fit, gezond en energiek te krijgen en te houden!

Dagelijks 3-5 minuten Jassentechniek-Healing is voldoende om met meer kracht en energie, gezonder en meer ontspannen door het leven te gaan.

Wat is het verschil tussen Jassentechniek-Healing therapeut en Jassentechniek therapeut?

Bij de opleiding tot erkend Jassentechniek therapeut leer je hoe je jassen (ballast) bij jezelf en anderen uit kunt trekken. Ook leer je om iemand te coachen om in het dagelijkse leven met de flow mee te gaan. Met Jassentechniek healing leer je juist het fysieke en energetische systeem te ondersteunen in het dagelijkse herstel proces. Je leert bijvoorbeeld de belangrijkste 5 redenen om vermoeid te zijn aan te pakken. Beide behandelingsvormen zijn volledig complementair aan elkaar maar kunnen ook afzonderlijk van elkaar toegepast worden.

In mijn ogen is de eerste stap het uittrekken van onze jassen m.b.v. de Jassentechniek. Met andere woorden; kijk eerst eens wat onder de ‘jassen’ vandaan komt en ga dan pas het lichaam verder ondersteunen in het dagelijkse herstelproces met Jassentechniek-Healing.

Waarom Jassentechniek-Healing?

In de hectiek van het dagelijkse leven ervaren veel mensen regelmatig onnodig veel stress, spanning en onrust. Bijvoorbeeld tijdens of na een gesprek of in de file op weg naar je werk. Ook vermoeidheid zorgt ervoor dat we ons regelmatig door de dag heen moeten slepen. Er zijn een aantal simpel oplosbare redenen waardoor we ons moe kunnen voelen die niet direct gerelateerd zijn aan een eventuele onderliggende aandoening. Met Jassentechniek-Healing leer je jezelf snel doelgericht fit, gezond en ontspannen te houden. Je ervaart direct het resultaat. Ook mensen die het gevoel hebben open te staan voor de energie van anderen hebben hier baad bij.

Je eigen helende energie!

Veel mensen hebben het gevoel dat er helende energie uit hun handen komt. Bewust en onbewust gebruiken we deze helende energie dagelijks. Denk maar eens aan elke vader of moeder die direct zijn of haar handen legt op de pijnlijke plek op het been van het kind. We doen dit eigenlijk al automatisch. Niet iedereen weet hoe je deze helende vermogens effectief kunt toepassen. Jassentechniek-Healing gaat ervan uit dat iedereen genezende vermogens heeft en leert je deze effectief en doelgericht toe te passen in je dagelijkse leven, voor jezelf en anderen. Dit geldt ook voor mensen die Reiki hebben gedaan of een andere energetische behandelingsmethode hebben geleerd.

Voor wie?

Jassentechniek-Healing is voor iedereen. Jassentechniek-Healing is niet alleen een waardevolle dagelijkse ondersteuning voor mensen die de Jassentechniek hebben ervaren maar voor iedereen die zich beter en fitter wil voelen. Ook als je je Jassen nog aan hebt zorgt Jassentechniek Healing ervoor dat je je prettiger, fitter en gezonder voelt in het dagelijkse leven. Jassentechniek Healing maakt je onafhankelijk van anderen.

Juist in en na een stressvolle en moeilijke situatie is het prettig wanneer je jezelf zonder hulp van een ander eenvoudig rustig, ontspannen en fitter kunt krijgen. Ook is het handig om, zonder direct een pijnstiller in te nemen, zelf milde fysieke klachten aan te kunnen pakken.

Je hoeft absoluut niet helderziend of heldervoelend te zijn om Jassentechniek Healing te kunnen toepassen. In tegendeel, jezelf effectief doelgericht energetisch ondersteunen is simpel. De eenvoud doet echter niets af aan de inhoud en professionaliteit van Jassentechniek-Healing. Waarom moeilijk doen als het eenvoudig kan. Ik geloof dat de echte oplossing altijd simpel is. Jassentechniek Healing is effectief zonder zweverige poeha.