Gastenboek

5 reacties op “Gastenboek

 1. Na mijn operaties heeft BMR mij in eerste instantie geholpen om verhelderend inzicht te krijgen in de oorzaak van mijn problemen. Daarna begon de verwerking, eerst via dromen, dan via onverwachte gebeurtenissen en ontmoetingen. Intussen krijg ik steeds vaker complimenten over hoe positief ik veranderd ben, zowel lichamelijk als hoe ik in het leven sta. Wat hier zeker toe heeft bijgedragen is de professionaliteit van Frans, die naast BMR ook Jassentechniek-Healing heeft toegepast. Hierdoor, en ook doordat ik er zelf intensief aan werkte, werd het een complete en goed voelende behandeling, die Frans met tussenpozen bijstelde waar dat nodig was.

 2. Alweer een tweede berichtje van mij in je gastenboek. Ditmaal om je hartelijk te bedanken voor je inzet m.b.t. huizenreiniging.
  Na je geweldige hulp bij mijn konijn (waarvan ik nog steeds blijvend de positieve resultaten merk), kwam ik er achter dat je niet alleen werkte met dieren en mensen maar dat je ook werkt met energieen van huizen en heb ook hierbij je hulp gevraagd.
  Hoewel het niet om een heel oud huis ging, merkte ik dat er iets niet helemaal klopte. Het huis is echt een thuis en toch hoe moeilijk en ongrijpbaar te beschrijven, voelde er ergens iets niet goed.
  Ongelooflijk om te zien hoe jij bij het consult zonder dat ik ook maar een hint had gegeven, jij precies de plekken wist te benoemen waar ik mij wel en niet prettig in huis voelde. Heerlijk om te merken dat ik dus toch niet zo gek ben als ik al die jaren had gedacht. De energie in en om huis voelt na je behandeling zo anders! Wat ik heb gemerkt? Het huis voelt veel lichter, zonniger aan. Het slurpt geen energie meer van mij en ook merk ik dat de “korte lontjes” in huis verleden tijd zijn.
  Toeval of niet, een lamp die maar bleef knipperen (waar al vaak naar gekeken was zonder resultaat) brand nu gewoon probleemloos. Het zelfde geldt ook voor mijn klok die al tijden maar niet goed wilde lopen, deze loopt nu perfect op tijd. Ook is er sinds de huisreining een betere nachtrust.

  Kort samen gevat: Na de huisreining voelt de energie in huis beter en voelt iedereen in huis zich ook veel beter. Ook zijn een hoop rare dingetjes (zoals de klok) en verschijnselen verleden tijd. Echt heel bijzonder wat je voor mij hebt gedaan.
  Hartelijk bedankt hiervoor. Ik had van te voren niet kunnen bedenken wat een verschil het zou zijn!

 3. Tot mijn grote spijt kreeg ik het trieste bericht dat het niet goed gesteld was met mijn gezondheid. Vanaf dat moment dat jij dit hoorde heb je aangeboden mij te ondersteunen als Jassentechniek therapeut. Ik ben je erg dankbaar voor deze ondersteuning. Op momenten van pijn kan ik op je rekenen. De via jou ontvangen energie (zowel van dichtbij als op afstand) zorgt voor zowel verlichting van pijn als goede nachtrust op die momenten waarop het nodig is. Dit is een heel bijzondere ervaring.

  Dank ook voor alle persoonlijke steun, zorg en goede gesprekken die ik met je kan hebben.
  Hartelijke groeten,
  Dick

 4. Hartelijk bedankt voor je energetische ondersteuning bij mijn recente ziekenhuisbezoek.
  Dit was een geweldige steun in de rug! Het zal zeker mijn herstel bespoedigen!

 5. Hartelijk bedankt voor wat je voor mijn diertjes en mij hebt gedaan.
  Ik had niet verwacht dat een jassentechniek voor dieren zo’n verschil zou maken. Mijn dieren zitten een stuk lekkerder in hun vel en lijken qua gedrag wel tien jaar jonger. Ook heb ik door de jassentechnieksessie nog meer inzicht in het karakter/ gedrag van mijn konijnen gekregen waardoor omgang met hen veel meer ontspannen is (terwijl ik voorheen al dacht ze goed te kennen). Slechte gewoontes, maar ook schrikreacties/ angsten vooral van mijn konijn welke uit het asiel kwam zijn weg. Toen dit gedrag verdwenen was merkte ik pas hoeveel impact zijn angstgedrag op mijn dagelijks doen en laten had. Ongelooflijk wat een stuk rust dit nu geeft voor zowel mij als mijn hangoortjes. Het is echt een wereld van verschil en ik zou het iedereen aanraden.
  Ik wil je ook nog hartelijk bedanken voor de tijd die je hebt genomen voor zowel dier als verzorger en voor alle heldere toelichting en informatie. Grappig was ook te zien hoe mijn diertjes reageerden op je binnenkomst ik kon meteen aan hen merken dat ze je vertrouwden en dat doen ze absoluut niet bij iedereen.
  Ook je hulp op afstand bij de operatie van mijn konijntje was geweldig. Het had absoluut een positief effect. Ze kwam ontspannen en snel uit de narcose en genezing verliep goed. Zo’n groot verschil met een eerdere operatie die ik had mee gemaakt.
  Ik gun iedereen zeker deze positieve ervaringen, want zoals ik zelf heb gemerkt, doordat mijn dieren een stuk meer ontspannen zijn, ben ik dat ook. Kortom een absolute aanrader voor mens en dier.
  Reuze bedankt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>