Leergang “Intuïtieve Ontwikkeling, Voorbij de Horizon”

Bewust worden, Balans vinden, Doelbewust leven

  • Je leven creëren. Is het jouw keuze? Welke grenzen kom je tegen?
  • Hoe kom je weer heel terug uit een bestaanscrisis?
  • Wat is intuïtie wel en wat is het niet?
  • Hoe kun je energie voelen en opbouwen?
  • Hoe werkt het chakra-systeem?
  • Wat is leven in meer dimensies?

De leergang “Intuïtieve Ontwikkeling – Voorbij de Horizon” is speciaal ontwikkeld voor mensen van verschillende leeftijd en achtergrond, die geen genoegen nemen met oppervlakkig leven, die vragen stellen, die op zoek zijn naar antwoorden en naar hun werkelijke levensdoel.                                                                                                                                                     Je staat anders in het leven en je herkent iets dat resoneert met een diep innerlijk weten, dat je nieuwsgierigheid prikkelt. Je wilt verder kijken, weten hoe je met dit “onbekende” om kunt gaan.

P1110073 a.jpgDe intentie van deze diepgaande leergang is: het ontwikkelen van je intuïtie, met je geest, ziel én lichaam als uitgangspunt, plus aandacht voor een “nieuwe energie”. Deze energie geeft de mogelijkheid tot bewustzijnsverhoging, en vraagt dat we in balans zijn met onszelf, in onze relaties en met de aarde.                                                                                                             

Waarheen we met zijn allen gaan is een nieuwe ervaring. Je belangstelling is veranderd, dat merk je als eerste, en je bent je bewust van de samenhang tussen zichtbare en onzichtbare werelden. Onze toekomst kan er een zijn waarin we als individuen samenwerken en daardoor een nieuwe eenheid vormen, terwijl iedereen tegelijk volkomen zichzelf blijft met zijn persoonlijke talenten.

Er zijn dingen waarvan je je eerst bewust moet worden. Pas dan kun je tot de kern komen, kun je groeien en kan er iets veranderen.

De overgangstijd waarin we leven zorgt vaak voor verwarring of zelfs een bestaanscrisis. Dit heeft verschillende oorzaken: er werd ons verteld dat alles mogelijk is, als we ons best er maar voor doen, en ook hebben we geleerd dat je verstandelijk moet begrijpen waarover het gaat en dat je dit moet kunnen verwoorden. Maar dit systeem blijkt steeds minder te werken.            Deze leergang volgen betekent dat je ingaat op de uitnodiging om uit je bekende (en soms comfortabele) patronen te stappen. Dat kan zeker in het begin lastig voor je zijn want je ziet nog niet waar het heen gaat, je moet er maar op vertrouwen dat het goed komt. Maar als je ruimte maakt voor een leven vanuit je hart, dan begin je je eigenlijke kwaliteiten te ontdekken.

We gaan tijdens de leergang door verschillende velden van mentaal, emotioneel en fysiek bewustzijn. De samenhang wordt uiteindelijk heel gewoon als je er dagelijks mee omgaat.

De cursusdagen omvatten ook het hele Body Mind Release traject. BMR richt zich op de chakra’s. Al doende wordt het je duidelijk welke ervaringen zich door middel van spanningen hebben vastgezet in je lichaam.                                                                                                                 Je leert hoe je deze verkrampende gevoelens en emoties kunt loslaten, hoe je tevens beperkende angsten en overtuigingen kunt loslaten, en je ervaart begrip en acceptatie van jouw plek in het leven.                                                                                                                                          

Je doel wordt je weer duidelijk en ook levensvreugde en passie haal je terug.

Je krijgt inzichten vanuit verschillende invalshoeken om thuis mee aan de slag te gaan en waarmee je je verder kunt ontwikkelen. De oefeningen en de theorie die we behandelen staan met elkaar in verband en versterken elkaar met elke lesdag.                                                               Je staat al doende vrijer in het leven en je leert steeds meer op je intuïtie te vertrouwen. Ook krijg je een andere kijk op het maken van keuzes.                                                                                Wij verwachten dat je jezelf verantwoordelijk voelt voor je eigen inzet en er echt de tijd voor neemt. 28

Je ontwikkelt zo gaven om krachtig vanuit je intuïtie te leven, en je zult ook nóg meer willen weten, je persoonlijke zoektocht gaat verder…

De leergang beslaat 9 bijeenkomsten in 6-8 maanden, op zaterdagen van 9.30 tot 17 uur. Gedurende en na de leergang krijgt iedere cursist in totaal 3 uur persoonlijke coaching, hiervoor maken we afzonderlijke afspraken.

De kosten bedragen 1475 euro incl. papers, materiaal, opdrachten en een cursusboek, coaching, koffie en thee.

De docenten zijn:

Frans Zegelink van Aquariuscoaching - energetisch therapeut, coach

en Birbee – Consulting Artist, Rainbow Reikian                                                               www.birbee.nl                                                                                              portret@birbee.nl

De locatie is:                                                                                                                       Aquariuscoaching                                                                                                                      Hellekampsweg 3                                                                                                                                      7109 BV Winterswijk-Miste                                                                                                                    0543 53883